Στρώματα νοσηλείας

Duo 2

Το στρώμα Duo 2 αποτελεί την πιο σημαντική ανακάλυψη μετά το Clinitron. Σύστημα για τη θεραπεία των κατακλίσεων, ανοιχτών πληγών, εγκαυμάτων. Δύο κλινικά αποδεκτές θεραπείες (συνεχόμενη – εναλλασσόμενη χαμηλή πίεση) σε ένα κλινικά αποδεκτό προϊόν.

ClinActiv

  • Θεραπεία παρεχόμενη μέσω σχεδιασμού I-mmersion
  • Άμεση ανακούφιση από την πίεση σε όλες τις θέσεις
  • Ανεξάρτητες ζώνες κόκκυγα και φτερνών
  • Σχεδιασμένα ειδικά για ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον
  • Μοναδική ευελιξία σε μία επιφάνεια

Primo

Η πρωτοποριακή τεχνολογία χαμηλής πίεσης τα Hill-Rom, υποστηρίζει την ανάγκη για ένα οικονομικό σύστημα κατά των κατακλίσεων με καλά κλινικά αποτελέσματα.

Το στρώμα Primo, είναι ιδανικό για την περίθαλψη και φροντίδα του ασθενούς σε κάθε περιβάλλον ανάρρωσης και για την πρόληψη και θεραπεία δερματικών διαταραχών σε κλινήρεις ασθενείς μεσαίου και υψηλού ρίσκου.

P280

Στρώμα πρόληψης και θεραπείας κατακλίσεων 1ο & 2ο στάδιο. Βοηθά στην μείωση εξάπλωσης και συχνότητας εμφάνισης των κατακλίσεων χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενη χαμηλή ανακατανομή πίεσης και τη κατάλληλη εμβύθιση.

Ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά μέσω της ευελιξίας επιλογής θεραπειών (εναλλασσόμενης ή συνεχόμενης χαμηλής πίεσης).

NP150 Viscoelastic

Σχεδιασμένο με αφρώδες υλικό «μνήμης» το στρώμα της Hill-Rom NP150 Viscoelastic έχει ειδικά σχεδιαστεί για την πρόληψη των κατακλίσεων. Το αφρώδες υλικό ελαστικής βισκόζης είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία «παίρνει» το σχήμα του σώματος του ασθενή, κατανέμει ομαλά το βάρος του και προσαρμόζει το σώμα του ανάλογα με τη θέση που παίρνει.

NP100 Bidensity

Κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό δύο πυκνοτήτων κομμένο σε ανεξάρτητους κύβους το στρώμα της Hill-Rom NP100 Bidensity μειώνει τις πιέσεις διεπαφής και την τριβή με το να προσαρμόζονται οι κύβοι ανεξάρτητα στο σχήμα του σώματος του ασθενή.

NP50 Monodensity

Κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό υψηλής ελαστικότητας το στρώμα της Hill-Rom NP50 μιας πυκνότητας παρέχει υψηλά επίπεδα άνεσης στους ασθενείς. Η δυνατότητα χρήσης του στρώματος και από τις δύο πλευρές το καθιστά μία οικονομική λύση και ιδιαίτερα ανθεκτικό διασφαλίζοντας την μακροχρόνια χρήση του.

Μάθετε περισσότερα

Τα στρώματα νοσηλείας δεν προσφέρονται για παραγγελία ή αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και διαθεσιμότητα.

Επικοινωνία
Shopping Cart