progres

Progressa

 

Το σύστημα κλίνης Progressa είναι υπερσύγχρονης τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένη και πλήρως εναρμονισμένη με τα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ. Ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των νοσηλευτών, των ασθενών και των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης.
Περισσότερο από απλά ένα κρεβάτι το σύστημα κλίνης Progressa™ αποτελεί μία θεραπευτική συσκευή που ενεργεί ως φυσική συνέχεια της ομάδας υγειονομικής φροντίδας. Η κλίνη Progressa™ έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία ή την πρόληψη επιπλοκών που σχετίζονται με την ακινησία, για την πρόληψη ελκών από κατάκλιση ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση από την οποία μπορεί να προκύψουν ιατρικά οφέλη. Διαθέτει χαρακτηριστικά που βοηθούν στην υποστήριξη της πρόωρης κινητοποίησης.
Με τη βοήθεια των ενσωματωμένων λειτουργιών της όπως τη Θεραπεία Συνεχόμενης Πλευρικής Περιστροφής (CLRT), τη θέση πλήρους καρέκλας και την θέση έγερσης ασθενή, το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να διατηρήσει τη βέλτιστη θεραπευτική θέση για τον ασθενή, να παραδώσει τεκμηριωμένες θεραπείες και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κινητικότητας του ασθενή για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο από καρδιαγγειακές, αναπνευστικές, μεταβολικές και μυϊκές διαταραχές.
Η τεχνολογία StayInPlace™ της Hill-Rom που διατίθεται μόνο με το σύστημα κλίνης Progressa®, επεκτείνει το τμήμα της κεφαλής του πλαισίου και την επιφάνεια, από κοινού, για να διευκολύνει τη φυσική επιμήκυνση του σώματος, καθώς ο ασθενής έρχεται στην καθιστή θέση.
Η τεχνολογία StayInPlace ™ έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μετακίνησης του ασθενή στο κάτω άκρο της κλίνης.
Επιπρόσθετα η ευελιξία της επιφάνειας του συστήματος κλίνης Progressa™ σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την κλίνη στις τρέχουσες ανάγκες σας με μία κίνηση και πλήρως ηλεκτροκίνητα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα νοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά: μονάδων έκτακτων περιστατικών, μονάδων εντατικής θεραπείας και αυξημένης φροντίδας, χειρουργείων, μονάδων περίθαλψης οξείας διαδρομής νόσου, και τμημάτων επειγόντων.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
hr-900

Hill-Rom 900

 

Μία εξαιρετικά αποτελεσματική κλίνη που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στη φροντίδα το ασθενή.
Με εμπειρία στο σχεδιασμό νοσοκομειακών κλινών για πάνω από 80 χρόνια, η Hill-Rom κατανοεί ότι η ποιότητα της φροντίδας του ασθενή εξαρτάται από το χρόνο που αφιερώνετε σε αυτόν.
Η κλίνη Hill-Rom® 900 προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα με ελάχιστη πολυπλοκότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο και ενέργεια για το χειρισμό της κλίνης και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε σημαντικές εργασίες όπως για παράδειγμα να βοηθάτε στην κινητοποίηση των ασθενών σας και να διασφαλίζετε την ασφάλειά τους.
Οι διαισθητικές και εργονομικές λειτουργίες υποστήριξης του νοσηλευτικού προσωπικού σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε χρόνο για τη λειτουργία του κρεβατιού και να αφιερώνεται περισσότερο χρόνο για τη φροντίδα των ασθενών σας.
Με τη βοήθεια τις προσεκτικά σχεδιασμένων λειτουργιών όπως την λειτουργία Intelligent Auto Contour ™, την θέση καρέκλας EasyChair ™ με επίπεδη θέση, τις λαβές υποβοήθησης και τη θέση εξόδου με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να οδηγήσετε αποτελεσματικά τον ασθενή σας μέσα από τα διάφορα στάδια της κινητικότητας.
Προστατέψτε τους ασθενείς σας από τραυματισμούς και πτώσεις κάνοντας το περιβάλλον χώρο της κλίνης όσο το δυνατόν πιο ασφαλή με τη χρήση των λειτουργιών φώτα νυκτός, ένδειξη χαμηλού ύψους κλίνης και τις ρυθμιζόμενες υποδοχές συγκράτησης στρώματος.
Έχουν σχεδιαστεί για γενική, διεγχειρητική, εντατική, και μετεγχειρητική θεραπεία, επιτρέπουν την παροχή εντατικής και γενικής φροντίδας και μπορούν να χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή προηγμένων τεχνικών όπως αυτές που εφαρμόζονται σε ειδικές ιατρικές μονάδες. Είναι υπερσύχρονης τεχνολογίας και ο σχεδιασμός τους έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλου του ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να διευκολύνουν τη χρήση του εξοπλισμού παρακολούθησης όπως και τη μεταφορά των ασθενών στους θαλάμους εξέτασης.
Δοκιμασμένο πολύ πέραν των κανονιστικών απαιτήσεων σε πιστοποιημένα εργαστήρια δοκιμών της Hill-Rom, το κρεβάτι Hill-Rom 900 είναι φτιαγμένο για να διαρκέσει.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 3
cc-cart

Tροχηλατο Εργασιας Critical Care Cart

 

Το τροχήλατο CC CART συνδυάζει τη σταθερότητα και την ευκολία στο χώρο τα εντατικής. Στην υπηρεσία των νοσηλευτών και θεράποντων αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο. Εύκολο στη μεταφορά του.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ